Nejmladší fotbalisté úspěšně bojují v soutěži MINI Star

20.10.2017 12:02

 

Ačkoliv jsou v této nejmladší kategorii výsledky jak se říká "až na posledním místě", určitě se sluší přiblížit vám tažení našich nejmenších i letos na podzim. Ročníky 2011 a mladší absolvují každou půlsezonu několik turnajů v dlouhodobé soutěži MINI Star, která vrcholí závěrečným šampionátem v Běchovicích. Mezi priority vždy patří především upevnit u dětí kladný vztah ke sportu a pohybu všeobecně, naučení základních pohybových dovedností a v neposlední řadě radost ze hry. Letos se nám to zatím daří a účast na trénincích je hojná. Kluci se snaží a atmosféra je uvolněná, což je pro jejich další rozvoj pozitivní. 

 

Letos jsme zatím absolvovali turnaje v Říčanech, na Vyžlovce a také domácí turnaj u nás v Klánovicích. Výsledky máme konstantní (skončili jsme druzí, třetí a čtvrtí) a čeká nás ještě poslední turnaj v Radonicích. Potěšilo nás také, že několik našich hráčů či hráček dostalo individuální ocenění - naposledy třeba Ella Michálková alias nejužitečnější hráčka turnaje na Vyžlovce. 

 

Náš domácí turnaj byl povedený, bojovali jsme do posledních chvil o medaile a všichni fotbalisté si z něj odnesli jak věcné ceny a medaile, tak super vzpomínky. Na fotkách níže se můžete přesvědčit, že nebyla nouze o diváky, občerstvení ani dobrou náladu. 

Všechny výsledky a termíny najdete zde: www.sportbechovice.cz/vysledky-mini-star

 

Tak jen houšť! 

 

  Matěj Nejedlý   

Foto: FK Klánovice